The Positive Birth Calendar

Min idé med The Positive Birth Calendar var att skapa en varm och inspirerande kavalkad av historier, berättelser och porträtt som på olika sätt kompletterar varandra men som alla pekar på en gemensam sak – nämligen möjligheten till positiva och stärkande födslar. En sådan kalender kan inte bara vara peppig och positiv om den ska bli intressant på riktigt. Den måste tillåtas rymma nyanser och våga ta spjärn i vår mångbottnade verklighet.

The positive Birth Calendar 2020

Jag bjöd in deltagare till kalendern under sommaren 2020 och var sedan redaktör för inläggen som publicerades i tur och ordning från den 1 december till den 24 december. Alla inbjudna fick ställa sig frågan:

Vad vill jag berätta? Vad vill jag säga?

Kalendern blev mycket bättre än jag någonsin vågat hoppas. Inläggen publicerades här på bloggen och på mitt instagramkonto @fodamedstod

Varsågod, här är inläggen från The Positive Birth Calendar 2020

Inläggen finns även sparade i mitt bloggarkiv under kategorin The Positive Birth Calendar