Lyssna på samtalet om Födandets Dynamik i Babyz Podcast!

I veckan släpptes ett nytt avsnitt av Babyz Podcast med mig och barnmorskan Carina där vi diskuterar min bok Föda barn med stöd och Födandets dynamik. Det blev ett fint samtal. Vi pratar om vår förlossningskultur och hur man med små medel faktiskt skulle kunna förändra saker till det bättre. Det är inte alltid en kostnadsfråga! Många gånger handlar det om vad vi anser är viktigt eller oviktigt i samband med födande. Vi kommer in på en diskussion om förlossningsrummet och hur man där skulle kunna förbättra miljön runt födande. Tänk om känslan var ett ombonat spa snarare än opersonligt sjukhusrum? Visst skulle det gå om viljan fanns.

Slutsats: Vi behöver bli bättre på att lyssna in enskilda kvinnors individuella behov i samband med barnafödande. Lyssna på avsnittet!


2 reaktioner på ”Lyssna på samtalet om Födandets Dynamik i Babyz Podcast!

  1. Percy skriver:

    Jag förstod inte hur viktigt känslan av förlossningsrummet var för mig innan jag upplevt det. Allt i rummet skrek sjukhus, förutom att det i fönstret fanns en ljusslinga och ljuslyktor. När jag steg in genom dörren och såg att ljuset var dämpat med slingan på fick jag ändå känslan av att det var mysigt och andades ut. Det är det och att de serverade saft i vinglas med sugrör som jag kommer ihåg av omgivningen och det betydde mycket. Tänk om hela rummet hade andats mys…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.