Profylaxkurs online

Många snubblar på målsnöret och får inte den positiva upplevelse av förlossningen som de hoppats på.

Men det går att förvandla förvirring, skuld och en känsla av maktlöshet till kunskap och nytt självförtroende. Vi hjälper dig hitta dina egna nycklar och göra de val som just du behöver göra för att föda. Det behöver inte vara svårt att få en fantastisk förlossning.

Jag och min kollega Eva har båda gedigen erfarenhet av att arbeta med födande. Dessa kunskaper har vi vävt in i den webbaserade profylaxkursen Föd i din kraft. Vi erbjuder karta och kompass i en rätt så snårig terräng.

profylaxkurs inför förlossningen

förbered dig inför förlossningen med en profylaxkurs

profylaxkurs födandets dynamik

profylaxkurs för en trygg förlossning

”Man kan tycka att det kan verka överflödigt att ta en till profylaxkurs när man redan har gått en och dessutom har fött två barn. Men nu inför nummer tre ville jag ändå veta mer och framförallt lära mig nytt för att kanske få en annan typ av upplevelse. Namnet ”Föd i din kraft” träffade rätt för mig och jag blev nyfiken. Min man köpte kursen som present och den var verkligen värd varenda krona, för oss båda!

Märta och Eva har ett bra upplägg som varvar info att endast lyssna till, med övningar och dokument att skriva ut och jobba med. Fokuset på att ta tillbaka förlossningen till något som man faktiskt själv har både kontroll och makt över, ligger helt rätt i tiden och har för mig varit en enorm trygghet att falla tillbaka på inför min tredje förlossning. Jag är så glad och tacksam över den här fantastiska kursen!”

— Amanda, Mamma till två

I profylaxkursen Föd i din kraft ingår även:

  • Hur du jobbar med tyngdkraften
  • Hur du genom rörelse kan underlätta barnets nedträngande
  • Olika förlossningsställningar
  • Grunderna i sjalteknik
  • Ickemedicinsk smärtlindring
  • Hur din stödperson genom massage och tryck kan smärtlindra och hjälpa födandet framåt

I webinaret 4 steg mot en positiv förlossning går vi igenom de fyra viktiga bitar som är bra att ha koll på!

Få en positiv förlossning